top of page

Tarieven

Eerste consult €75 - 40-45min

Doorlopen van vragenlijst(en) en anamnese. Indien nodig en van toepassing, behandelen wij na het bespreken van onze gezamenlijke doelstelling een behandelplan. Uitleg over de diagnose/klacht en verwachtingen tijdens de behandelperiode zit er ook bij.

NIEUWE KLACHT

Ook als u een nieuwe klacht hebt die een volledige evaluatie nodig heeft. Plannen we een 'nieuwe afspraak' in, om alles goed bij te houden en u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

1

Vervolgconsult €55 - 20min

Een vervolgconsult bestaat uit het oordelen van uw eerdere toestand en uw huidige toestand. Aan de hand van eerdere behandelingen en nieuwe ontwikkelingen gaan we weer aan de slag om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.​

4

Kind(<18)/Student/Senior(>65)

Eerste consult €65 - 40-45min

Vervolgconsult €45 - 20min

Uitgebreid €55 - 30min

2

3

Uitgebreid €65 - 30min

Indien uitgebreidere onderzoek en behandeling/training nodig is plannen we een lange consult in. Dat hangt van u klacht en doel/vraagstelling af.

Of, na een half jaar afwezigheid, wordt een uitgebreide consult ingepland.

GRATIS SCREENING

Daar is mogelijkheid voor een gratis screening van 30 minuten in te plannen als u nog niet zeker weet of ik iets voor u kan betekenen. Mogelijk advies/verwijzing zit hier ook bij.

Al de zorg die ik u aanbied wordt uit de aanvullende verzekering vergoed (alternatieve geneeswijze). Neem contact op met mij of met uw zorgverzekering als u hierover twijfelt.

Indien het niet mogelijk is om op een afspraak aanwezig te zijn, laat ons dit dan 24 uur van te voren weten. Anders behouden we ons het recht voor u de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

bottom of page